Jules Verne tarjoaa lapsille mahdollisuuden kouluruokailuun. Lounasta ei ole välttämätöntä syödä koulussa.
Pitkä lounastauko on ranskalainen erityispiirre. Lapsilla on riittävästi aikaa syödä ilman tunnetta kiireestä. Isommat lapset lähtevät syötyään jatkamaan lounastaukoa välitunnille. Kaikkein pienimmillä on lepohetki.
Pitkä lounastauko tukee myös luokanopettajiemme hyvinvointia ja jaksamista. Se tarjoaa heille mahdollisuuden niin taukoon kuin rauhalliseen työskentelyyn työpäivän aikana. Tämän takia meillä on lounasta ja siihen kuuluvaa oppilaiden välituntia varten avustajia, jotka vastaavat valvonnasta ja toimivat pienempien lasten tukena.
Lounas on maksullinen (7,90 € / pv). Hinta muodostuu ruokapalvelun toimittajan (Sodexo) veloituksesta ja lounastauon valvonnasta. Vanhempia pyydetään ilmoittamaan koululle lapsen poissaolosta seitsemän päivän varoitusajalla, jotta ruokailusta ei laskuteta.
viikko 46
Ma 11.
Poulet en sauce, riz et compote de cassis/ Kanaviilokkia, mustaherukkasurvos ja riisiä
Végétarien : Quorn en sauce et riz complet/ Quorn-viilokkia ja täysjyväriisiä
Crudités / vihanneksia
Ti 12.
Morue au coriandre et citron vert / Lime-korianteriturskaa
Végétarien : Galettes de légumes marocaines/ Marokkolaiset kasvispihvit
Sauce aux pommes et curry / curry-omenakastiketta
Pommes de terre / perunat
Crème à l’aneth / tilli-kermaviiliä
Crudités / vihanneksia
Ke 13.
Lasagnes à la viande hachée/ Jauhelihalasagnettea
Végétarien : Lasagnes aux champignons et fèves/ Herkkusieni-härkäpapulasagnettea
Crudités / vihanneksia
To 14.
Soupe à la viande de dinde / Kirkasta kalkkunakeittoa
Végétarien : Porkkanasosekeittoa
Crudités / vihanneksia
Crumble aux pommes et sauce vanille/ Omena-myslipaistos ja vaniljakastike
Pe 15.
Crêpes aux épinards /Pinaattiohukaiset
Compote d’airelles / Puolukkasurvos
Pommes de terre/ Perunat
Salade de pâtes/ pasta salaatti
Copyright 2022 Ecole Jules Verne